Vi gör det enklare att vara veterinär 

Det ska vara enkelt för veterinärer att behandla små och stora djur och ge ägarna så bra råd som möjligt om djurens sjukdomar, hälsa och välbefinnande.

Därför ger vi på Salfarm råd till veterinärer om behandling av såväl husdjur som bruksdjur. Men vi gör mer än så: Vi svarar snabbt. Vi löser behandlingsbehov när de uppstår. Och vi samarbetar nära med våra kunder för att hitta de allra bästa lösningarna, även på nischmarknader.

Vi tror nämligen att en sund verksamhet måste byggas upp tillsammans med kunderna.

Så har vi arbetat sedan 1979, när köpmannen Helmer Nørgaard Olsen grundade Salfarm med endast en agentur för veterinärmedicinska läkemedel.

I dag är vi ett väletablerat företag med ett brett produktsortiment, högspecialiserade medarbetare, ett toppmodernt kvalitetsledningssystem och kunder i hela Skandinavien.

Vår gemensamma genväg till bättre behandling 

Vi lyssnar på dina förslag om hur vi kan stötta dig och andra veterinärer ännu bättre i ert arbete. Vi har korta beslutsvägar och stor handlingsfrihet. Därför kan vi reagera snabbt när nya behandlingsbehov uppstår – även inom nischområden.

Vi har till exempel utvecklat vacciner baserade på material från danska grisar, så att vaccinerna har specifik effekt mot skandinaviska sjukdomsvarianter.

Vi ser till att du alltid kan behandla effektivt – även akut 

Vi har valt att ha ett stort buffertlager för att ha hög leveranssäkerhet. Dessutom har vi medarbetare som arbetar uteslutande med kundservice för att säkra snabb och effektiv expediering av alla ordrar. Det innebär att du som veterinär även kan behandla akuta sjukdomar och skador.

Vi fokuserar på snabba varuleveranser till din praktik. Vi vet att vår snabbhet är en god affär både för dig och för oss.

Men vi har aldrig så bråttom att vi slarvar med utförandet. Vi tar hellre lite extra tid på oss än att kompromissa med kvaliteten.

Vi hjälper dig också gärna med administrationen. Vi kan bland annat fylla i dispensansökningar och skriva doseringsanvisningar. På så sätt får du mer tid över till djuren och deras ägare.

Få svar inom 24 timmar på vardagar

Du kan alltid nå en Salfarm-medarbetare via telefon, och alla som arbetar här (allt från säljare och kundservicepersonal till VD) har samma övertygelse: att inget är viktigare än du och våra andra kunder.

Vi är alla länkar i samma kedja, och varje länk är avgörande för att vi ska kunna ge dig och övriga kunder fantastisk service och för att vi tillsammans ska kunna skapa de långsiktiga relationer som Salfarm är känt för.

Du får alltid hjälp när du vänder dig till oss med ett problem. Vi lyfter hellre luren för att lösa eventuella problem så snabbt som möjligt i stället för att skicka ett mejl.

Om vi själva inte kan lösa problemet hjälper vi dig att komma i kontakt med någon annan som kan. Vi lyckas inte alltid lösa allt inom 24 timmar, men du får alltid svar.

Välkommen till Salfarm!

KIRVET KURSER SKAPAR SKRÄDDARSYDDA KURSER FÖR VETERINÄRBRANSCHEN

Salfarm har förvärvat utbildningsföretaget KirVet Kurser som är specialiserat på att utbilda veterinärer och djursjukskötare i bland annat lokalbedövning, främst för hundar och katter.

Kurserna blir ett skandinaviskt samarbete med Salfarms avdelningar i Norge och Sverige. Tack vare förvärvet av KirVet kan Salfarm nu erbjuda kurser till deltagare från områden som tidigare har legat för långt bort. Vårt strategiska fokus på Skandinavien förstärks alltså genom förvärvet av KirVet, så att kursdeltagare från alla länder kan utbyta kunskaper och erfarenheter.

Om du vill ha mer information om KirVet och se vilka kurser som planeras kan du läsa mer här