Danny Meldgaard är Salfarms nya Country Sales Manager i Sverige

Dannys resa i Salfarm började våren 2018 och han går från en roll som Nordisk Produktchef till att bli Svensk Country Sales Manager.

Danny berättar:
”Mina 4 år hos Salfarm har varit en fantastisk resa med spännande och lärorika utmaningar som jag i min vildaste fantasi inte hade kunnat föreställa mig när jag lämnade jobbet i kliniken. Det är en stor ära att få möjligheten att ta del av Salfarms fina utveckling i Sverige. Växtresan har precis börjat och jag ser fram emot att vara med och lyfta Salfarm ytterligare.”

Salfarms Sales & Marketing Director, Sarah Appel, kommenterar:
”Framöver kommer Dannys roll i Salfarm att bli mer strategisk. Danny har visat att han har en förmåga att innovera och vidareutveckla Salfarm på en strategisk nivå och därför kan jag med stor stolthet offentliggöra denna nyhet.

Jag ser fram emot att följa Dannys utveckling hos Salfarm och se hur han kan vara med och bidra till Salfarms framtida utveckling.”